Idag hittar du våra kontor på tre olika platser. I Jönköping, i Stockholm och i Murcia i Spanien. En del av våra kollegor kör också arbetsmetoden ”work from anywhere” – vilket innebär precis vad det låter. Man arbetar helt enkelt därifrån det går bäst, i hemmet, på landstället, på tåget eller på kontoret.

Jönköping

I Jönköping finns vårt fantastiska huvudkontor med en underbar utsikt över Vätten. En stor fördel med att arbeta här är de stora kontorsrummen och avståndet till både lunchträning, shopping och restauranger. Här finns närheten till både glada arbetskamrater och härliga lunchpromenader längst med sandiga vätterstranden.

Stockholm

På Kungsholmen hittar du vårt fina stockholmskontor. Det ligger väldigt centralt men ändå tillräckligt nära för en powerwalk i Stadshagens härliga miljö, om man behöver ladda upp batterierna.

Spanien

I Murcia i Spanien finns vårt systerbolag Secify Iberica. I deras nyrenoverade och avskalade kontor hittade du våra spanska kollegor som till stor del arbetar med teknisk säkerhet och systemutveckling.